GOSPEL VIU CHOIR | 28 JULIOL | 22.30h. Pati ESCOLES VELLES | 10€ Anticipada / 15€ Taquilla

Concert amb servei de tapes i begudes / Seients no numerats

COMPRAR ENTRADA

21.30 obertura de portes i sopar de tapes (preu segons consumició i diferenciat del preu de l'entrada al concert). Servei de bar. 

22.30 inici del concert. 

Parlar de The Gospel Viu Choir és parlar del millor gospel modern de l’actualitat al nostre territori, d’una aventura musical dirigida pel músic i compositor Moisès Sala, i de la que formen part noranta sorprenents veus masculines i femenines, i un grup musical de sis membres. Al Festival de Begur ens descobriran els motius pels quals el seu espectacle “Reload” ha aconseguit captivar tant a públic (més de tres-centes actuacions, més de 170.000 assistents) com a crítica, fent-los pujar un esglaó més en la seva innovadora i trepidant trajectòria.

Pel The Gospel Viu Choir, “Reload” és un espectacle “dedicat als petits herois del nostre món, a les personetes que ens donen lliçons de pura vida, als nostres nens i nenes d’aquí i d’allà”, i un element més del projecte d’acció solidària a favor de la infància “Gospel Sense Fronteres”, amb el suport de la Generalitat de Catalunya.

 

 

01 ajuntament begur   01 Generalitat 02 turisme     02 turisme     generic B N   03 can marc 04 elpunt dismarc logo 350x72         rgb prod

@festivalbegur  #festivalbegur

facebook begur    twitter begur