ROSALIA & REFREE | 2 d'AGOST | 22.30h. Mas d'en Pinc | 20€ Anticipada / 25€ Taquilla

Seients no numerats

COMPRAR ENTRADA

Rosalia i Raül Refree sobreviuen en la corda fluixa del flamenc, en la tradició i en l'experimentació. Flamenc i vanguardia es donen la mà sense pretencions i elaboren un discurs que sorgeix de la creativitat dels dos artistes.

Ella és una de les veus més prometedores i personals del flamenc actual. Coneixedora de la tradició però amb actitud contemporània i gran dedicació a l'estudi del cant, la seva veu emociona tant en els pianos delicats com en aquells moments en que surt a passejar la bèstia. Ha treballat amb la Fura dels Baus, Chicuelo o Rocío Márquez entre d'altres.

Ell s'ha convertit en un dels noms de referència actuals de la producció i la guitarra. Experimentador i personal, el seu nom figura en alguns dels àlbums més importants dels darrers anys. Rocío Márquez, Sívia Pérez Cruz, Kiko Veneno, La Mala Rodríguez o Christina Rosenvinge són alguns dels artistes amb els que ha treballat. Com a guitarrista el seu amor pel flamenc l'ha portat a incorporar recursos propis i un estil particular alhora de tocar. 

 

 

 

01 ajuntament begur   01 Generalitat 02 turisme     02 turisme     generic B N   03 can marc 04 elpunt dismarc logo 350x72         rgb prod

@festivalbegur  #festivalbegur

facebook begur    twitter begur