Tona Gafarot

Image
TONA GAFAROT
11 d'agost, 19.30 h
Església d'Esclanyà 

10€ anticipada / 12€ taquilla
Cadires numerades - Aforament limitat

Tona Gafarot és una cantant i compositora de Llambilles (Girona). Té dos treballs de llarga durada: Alba Sísmica (Autoeditat, 2014) i El foc, el caliu i la cendra (Autoeditat, 2021).

 

L'any 2012 va guanyar el concurs Altaveu Frontera de Sant L'any Boi de Llobregat. Més tard, l'any 2015, va guanyar el primer premi al Concurs de la Cançó de Salitja, amb la cançó Adela.

 

El juliol del 2013 va fundar Les Anxovetes, el grup d’havaneres en femení, on fa la veu de contralt. També forma part del septet vocal format per Les Anxovetes i The Hanfris Quartet, els quals ofereixen l’espectacle The Beatles A Cappella Tribute.

 

Ha col·laborat en diversos projectes com a corista, en discos de grups com Los Sírex, Le Croupier, Howlin’ dogs, La Senyoreta Descalça, La banda del Yuyu, Big Black Rhino, Els Atrapasomnis, Grateful Blues, The Hanfris Quartet, Acousters, Arjau, Sesc PJ o Fina!, entre altres.

 

Tona Gafarot s’acompanya d’una banda formada pels músics Emili Bosch (Medusa Box, b1n0) als sintetitzadors i a les guitarres elèctriques, Jordi Bosch (Medusa Box) al baix, Toni Molina (The Gruixut’s, Mazoni, Sanjosex, Miquel Abras, Adrià Puntí, XebiSF) a la bateria i Adrià Bravo (Medusa Box, Teletexto) al piano elèctric i sintetitzadors.

© 2024 Festival de Música de Begur. Tots els drets reservats.