CHANO DOMÍNGUEZ ENSEMBLE

Image
CHANO DOMÍNGUEZ ENSEMBLE
13 d'agost, 22h
Pati de les Escoles Velles 

22€ anticipada / 25€ taquilla
Cadires numerades - Aforament limitat

Aclamat internacionalment, Chano Domínguez ha canviat la història del flamenco-jazz. Ha aconseguit una integració inusual entre els ritmes i els idiomes d’aquets dos gèneres, creant un estil únic que el col·loca entre els millors músics que practiquen aquesta forma d’art.

 

Al llarg dels últims mesos, Chano Domínguez ha estat immers en un procés creatiu i pedagògic juntament amb Thais Hernández, Javier Sánchez, Pau Cullell, Joan Colom, Tomás Pujol, Álvaro López i Pol Leiva, joves talents del Taller de Músics ESEM. Amb ells ha creat l’espectacle Taller de Músics Ensemble & Chano Domínguez on es fusionen diversos estils de música que formen part de la identitat de Chano Domínguez com a músic: flamenco, jazz, latin. El repertori, a més, conté composicions pròpies, cançons tradicionals arranjades expressament per a l’espectacle i standards de grans figures del jazz com Miles Davis i Thelonious Monk, tots ells passat pel tamís dels palos flamencos.

 

Treballar i pujar a l’escenari amb aquest reconegut artista és una gran oportunitat per a aquests joves músics, que aspiren a “fer un salt artístic” amb aquest projecte. Per la seva banda, Chano afirma que s’enriqueixen mútuament, ja que treballar amb joves músics “és sorprenent, sempre tenen quelcom diferent a la que tu fas”. A més, explica que el millor premi que pot tenir al final d’aquest procés és “que els estudiants surtin del projecte  més fort i amb més confiança en ells mateixos com a músics”.


© 2023 Festival de Música de Begur. Tots els drets reservats.