SUASI

Image
SUASI
6 d'agost, 19.30 h
Pl. Esteva i Cruañas 

Gratuït

Rock, folc

Suasi és una banda mallorquina liderada per Pep Suasi, excantant de Fora des sembrat, grup d’èxit que fundà amb el baixista Guillem Cerdà l’any 1992.

Ja en solitari Suasi ha editat tres discos d’estudi "07:03 Am" Equilibrista Emocional i Que Triomfi L'Amor. El seu nou disc és “Peces d’antiquari” (RGB Suports) que ha prudït Marc Grasas i que publicaran el 31 de març de 2023.  

Un disc amb essència folk americà, on les capes electròniques, fuzzs, pedal steel, guitarres acústiques i les melodies de les veus serà la banda sonora de les places d'arreu: Mallorca, Menorca, Eivissa, Formentera Catalunya i País Valencià.

“Dies infinitament feliços” (RGB Suports, 2023) és el primer avançament del nou treball discogràfic de Suasi que es publicarà el pròxim 31 de març. Suasi presenta aquest senzill com una primera declaració d’intencions d’una nova etapa que s’obre amb noves sonoritats.

SUASI són: Pep Suasi (guitarra i veu), Marc Grasas (guitarra, pedal steel i veu), Joan Toni "Skarabat" (sàmplers, guitarres, banjo, programacions i veu), Guillem Cerdà (baix i veus), Bernat Company (bateria i veus).


© 2024 Festival de Música de Begur. Tots els drets reservats.