XARIM ARESTÉ “Ses Entranyes”

Image
XARIM ARESTÉ “Ses Entranyes”
29 de juliol, 22h
Pati de les Escoles Velles 

15€ anticipada / 20€ taquilla
Concert sense cadires 
Tots els concerts tenen servei de bar

Cançó d'autor, jazz, rock

Xarim Aresté músic, poeta, pintor, escriptor i magnífic guitarrista, és un referent de l'escena independent catalana. Enguany ha estat premiat em el Premi Enderrock al millor disc de Pop Rock 2022 segons la crítica.

Va gravar la seva primera maqueta amb només 16 anys. Va encapçalar durant la seva joventut la banda Very Pomelo, ha escrit i pintat, ha cantat en castellà puntualment i ara, acostant-se a la frontera dels 40, ha editat el seu disc, potser, el més personal. Xarim Aresté continua fidel als principis del rock, de fet, és una de les figures més consistents del gènere a Catalunya.

Xarim dona temps a la vida, primordialment la sent, tot i que també la pensa, i “Ses entranyes” n'és el resultat. Un disc fràgil, humà, reposat, de sabor clàssic, cosit amb sentiment. Pel que fa al seu eclèctic disc, Aresté diu que no sent que encaixi en cap moviment i, així, opina que l'àlbum "Ses entranyes" és "massa jazz per ser pop, massa rock per ser jazz i massa pop per ser blues", quelcom que fa extensiu al seu repertori, doncs considera que "no hi ha gaire diferència entre una cançó que vaig fer fa uns anys i la que vaig fer abans-d'ahir".

Amb una banda de luxe per l'ocasió, Aresté s'acompanya de nou de Richard Sohn als teclats, Joan Garcías al contrabaix, Enric Fuster a la bateria, i a la secció de vents Pep Garau a la trompeta i Tomeu Garcías al trombó.


© 2024 Festival de Música de Begur. Tots els drets reservats.